Over ons

PiHuis is een no-nosense-webshop voor Raspberry Pi-gebruikers, meer dan 10 jaar geleden opgericht als kenniscentrum en winkel voor Raspberry Pi en randapparatuur. Naast het leveren van handige starterkits om meteen van start te kunnen gaan met een Pi-project zoals een media center, computer of NAS leveren wij veel producten voor het experimenteren en bouwen van projecten met de Raspberry Pi.

Als u er plezier in heeft om dingen aan te sluiten, te programmeren of te solderen dan zit u hier ook goed. Voor technische vragen over het gebruik van onze producten kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben diverse experts in dienst op het gebied van hardware, elektronica-experimenten en programmeren (alle bekende programmeertalen) die open staan voor uw vragen. Hiermee onderscheiden wij ons van de webshops die alleen zo veel mogelijk willen verkopen.

Bekijk de pagina over levertijden als u meer wilt weten over het bestelproces en garantie-afwikkeling. Of contacteer ons meteen als u een vraag of opmerking heeft.

Ons team:
Marc Veldhuizen - Technisch expert & inkoop
Kees Puts - Technisch expert
Liz Verheijen - Verkoop & logistiek
Paul Veldhuizen - Magazijn
Dave Veldhuizen - Magazijn
Marcella van der Woude - Boekhouding & magazijn