Voorwaarden

Op onze site staat van elk artikel dat u kunt kopen een volledige en nauwkeurige omschrijving. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. De afbeeldingen op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid, de consument wordt geacht kennis te nemen van de beschrijvingen van de artikelen op de website. De grote foto op de beginpagina geeft soms een impressie van hoe een artikel gebruikt kan worden. Klik op de foto om naar het artikel te gaan om een beeld van het artikel zelf te krijgen. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden PiHuis niet.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

PiHuis heeft het recht om een klant te weigeren, zonder opgaaf van redenen.

PiHuis zal geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 90 dagen uitvoeren tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk één maand nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.

PiHuis respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

PiHuis zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze nooit aan derden ter beschikking stellen.

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Zowel de betalingsmodule (betalen via Paypal/iDEAL/Bancontact) als de hele website staan in een beveiligde omgeving.